Extra concert Black Rebel Motorcycle Club in Nijmegen

Facebookrssmail

De Amerikaanse rockband Black Rebel Motorcycle Club geeft tijdens hun uitgebreide Europese tour op 7 juli een extra concert in het Nijmeegse Doornroosje. De dag ervoor, 6 juli, treden ze op in Paradiso Amsterdam. De kaartverkoop voor deze show start op zaterdag 25 april om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van Doornroosje.

Black Rebel Motorcycle ClubBlack Rebel Motorcycle Club is in 2001 opgericht en staat bekend om hun vuige garage rock, neo-psychedelica en geraffineerde blues elementen. Live maakt de band uit San Francisco erg veel indruk met hun energieke, opzwepende, strakke en veelal harde optredens.

Sinds de oprichting heeft Black Rebel Motorcycle Club zeven studio-albums uitgebracht. ‘Specter At The Feast’ is de laatste in rij en dateert uit 2013. Dit is tevens het jaar dat het drietal voor het laatst Nederland bezocht, en te zien was in een uitverkochte Paradiso gevolgd door optredens in Effenaar en Tivoli.

Binnenkort verschijnt van Black Rebel Motorcycle Club het live album ‘Live in Paris’. Deze uitgave bestaat uit een DVD van hun optreden in Theatre Trianon in Parijs, de documentaire 33,3% met momenten achter de schermen en nooit eerder vertoonde live- en interviewbeelden, en een dubbel audio cd van het concert.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ