StreetRock 2015 pakt uit

Facebookrssmail

Over symphatieke lokale festivals gesproken: Bakel kende al 18 edities van Streetrock, het rockfestival waarbij jongerencentrum Fuse het kerkplein van het Brabantse dorp omtovert in een rock arena. Dit jaar vindt editie 19 plaats op 11 en 12 juli. Als vanouds heeft de organisatie weer een line-up samengesteld waarin iedere rockliefhebber wel iets van zijn gading kan vinden.

streetrockZaterdag 11 juli is ingeruimd voor tribute bands en zeker niet de minste. Zo staat het Engelse Guns 2 Roses garant voor het authentieke Guns ’N Roses gevoel uit de tijd van ‘Appetite for Destruction’. The Doors in Concert benaderen de legendarische Doors op het griezelige af, zowel qua looks als qua geluid. Raiders of the Lost Rock staan met vuige licks, brute baslijnen en vette vocals garant voor een feestje.

Op zondag begint de dag met een aantal regionale talentvolle bands. Te beginnen met de grunge van Restrained, gevolgd door de ‘rap-over-cross core’ van Agitator. Daarna kan het publiek even op adem komen met de indie rock van Trip to Dover waarna Tio Gringo het gaspedaal weer diep intrapt met hun mix van country, psychobilly en metal. The Dirty Denims zijn de titel regionaal talent inmiddels ontgroeid en staan garant voor een feestelijke mix van punk en hardrock waarin je zowel AC/DC, Joan Jett en de Ramones terughoort. Navarone behoeft nauwelijks meer een introductie, met hun muzikaliteit, enthousiasme en tomeloze energie speelde dit rockmonster al menig publiek volledig plat. Nu is Bakel aan de beurt. Het feest wordt afgesloten met de party animals van the Dirty Daddies. Verwacht een mashup van bekende en minder bekende krakers, vuurwerk, confetti en vooral een geweldig feest!

Streetrock vindt plaats op 11 en 12 juli in het centrum van Bakel en de toegang op beide dagen is gratis.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ