The galactic lofi orchestra Release Party

Facebookrssmail

Galactic-lo-fiZaterdag 28 november presenteert de Eindhovense band the galactic lo-fi orchestra haar nieuwe en derde album getiteld ‘pocket symphonies for the painfully alone’ in PopEi. Naast een optreden van the galactic lo-fi orchestra zijn deze avond ook Bombardier Muffy en The Surfbeat Club te zien, terwijl DJ Ro zorgt voor lekkere pauze deuntjes.

The galactic lo-fi orchestra is een vriendelijk en eigenwijs bandje uit de omgeving van Eindhoven, geformeerd rondom muzikaal adhd-er Michel Geelen. De groep brengt ‘aanstekelige’ popliedjes met het leven zelf als inspiratiebron, al dan niet met een autobiografische knipoog. De bandleden hebben in het verleden allemaal al gespeeld in diverse Eindhovense bands zoals Plunk, My Sister Susan, Emotional Elvis en snOwball. Live staat de groep te boek als een energiek en enthousiast gezelschap. De band deed al vele optredens (oa W2 Poppodium in Den Bosch, Patronaat Haarlem, Effenaar Eindhoven en de Popronde 2011) in het Nederlandse pop en festival circuit.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ