Extra concert Dream Theater in Carré Amsterdam

Facebookrssmail

Dream-TheaterWegens overweldigend succes komt de Amerikaanse symfonische rockgroep Dream Theater niet alleen op maandag 22, maar ook op dinsdag 23 februari voor een concert naar de Amsterdamse Carré. De kaarten voor het eerste concert waren zojuist in een mum van tijd uitverkocht.

Sinds de oprichting in 1986 heeft Dream Theater elf studio-albums op zijn naam staan, enkele live-albums en in totaal zijn er ruim tien miljoen schijfjes over de toonbank gegaan. Met het tweede album ‘Images en Words’ maakte Dream Theater in 1992 rigoreus een einde aan het stofffige imago dat symfonische rock tot dan toe had. De plaat was spannend, weerbarstig en bij vlagen snoeihard. De bijzondere mix van freaky progressieve metal uit de jaren ’70, heavy metal uit de 80’s en melodieuze progrock, maakt Dream Theater dan ook nog steeds uniek en ongeëvenaard. Afgelopen zomer bewees de band dat nog eens op zowel Bospop als in de Tilburgse 013.

En op 22 en 23 februari in Carré zal het publiek de muziek van Dream Theater ongetwijfeld nóg intenser en sfeervoller ervaren dan normaal al het geval is.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ