Scorpions komt met docu-trailers van drie legendarische albums

Facebookrssmail

scorpions c
In 2015 is het precies 50 jaar geleden dat de legendarische Duitse rockband Scorpions werd opgericht. Om dit te vieren brengt de band op 6 november deluxe reissues uit van acht albums die uitkwamen tussen 1977 en 1988. Naast opnieuw gemasterde tracks bevatten de reissues ongereleased materiaal van tv-optredens, interviews en liveshows.

Scorpions werd opgericht in 1965. Afkomstig uit Hannover, begon de band een reis die ze over de hele wereld zou leiden en ze de status van rockgoden zou opleveren. Het succes kwam niet zomaar aanwaaien. Het duurde welgeteld vier albums en onophoudelijk touren totdat de band in 1977 met producer Pieter Dierks in contact kwam. Daarmee namen ze tot 1988 acht studio albums op. Sindsdien heeft de band meer dan 100 miljoen albums wereldwijd verkocht.

Op 22 november speelt Scorpions in het Sportpaleis in Antwerpen.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ