Grim Ordeal start crowd funding project

Facebookrssmail

Grim Ordeal maakt zoals ze zelf zeggen een “straight in your face!” mix van Thrash metal, groove metal en een vleug van contemporary en zelf progressieve elementen. Met technisch gitaar werk, Featuring technical guitar work, donkere vocalen en tempo wisselingen, Grim Ordeal heeft een unieke maar zeer herkenbare sound. Grim Ordeal is gestationeerd in Deventer en is reeds 10 jaar actief. In 2011 werd de eerste demo met drie nummers uitgebracht en in 2014 een zeer goed ontvangen eerste album ‘A Tragedy Unfolds’.

De band vraagt nu aan fans en liefhebbers van meal om hen te steunen. het nieuwe materiaal is ingewikkeld en gelaagd en dat moet bewerkt worden door een expert in geluidsbewerking. De nummers op de nieuwe cd zijn bedoeld om nog jaren naar te luisteren en ze willen dat op de juiste manier bereiken. Professioneel en zorgen voor en professioneel album.

“Met deze crowd funding actie kunnen wij een nieuwe stap maken in onze carrière die zonder twijfel zal leiden tot grotere optredens, betere zalen en samenwerking met nieuwe partners.”, aldus Otto, zanger van Grim Ordeal.

Op dit moment is het schrijf proces gaande. Zes nummers zijn al gereed en de eerste opnames worden al gemaakt van deze geweldige nummers die ook al tijdens live optredens te horen zullen zijn. Hier onder staat één van de nieuwe nummers, ‘Disillusion of War’.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ