Crescent Moon lanceert de single met video clip van Lidless Room

Facebookrssmail

Eind vorig jaar kwam het album ‘The Lidless Room’ uit. Dit is het debuut album van de Nederlandse studio band Crescent Moon. De band bestaat uit de broers Eric en Frank Peters en de tieners Tim en Bas (tweelingzonen van Frank)

Eerder verschenen er al drie singles. Deze stonden bij elkaar bijna een half jaar in de Indie Chart (3 top tien hits ). Twee singles bereikten de nummer 1 van de For The Love Of Music (= FTLOM) top 40.

Nu is het tijd om de single, en video van de titeltrack ‘The Lidless Room’ te lanceren. Voor deze clip werkte Crescent Moon samen met vier ex-studenten van St. Joost uit Breda. Dit team bestaat uit: Danique Welmer, Serina Giesbers, Cheyenne Walther en Floortje van der Graaf. Zij produceerden een stop-motion film. Dit is een tijdrovende proces wat vooral voor animatiefilms wordt gebruikt. Het nummer ‘The Lidless Room’ werd speciaal voor deze single geremastered. Thema van dit nummer is vervreemding en afhankelijkheid van het internet. De clip sluit hier perfect bij aan.

Voor Rockmuzine schreef ik een tijdje terug een recensie van het album ’The Lidless Room’ hier te lezen.Bovendien had ik een interview met de band.

Tevens mag ik verklappen dat de mannen ondertussen aan het werk zijn aan een nieuw album. Dit alles is nog in een redelijk pril stadium. De planning is dat het volgende album in de zomer van 2017 uit komt.

Andere video’s kun je bekijken op hun YouTube kanaal.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ