The End, video voor Crawling Back To Life

Facebookrssmail

The End heeft onlangs een video opgenomen van het nummer ‘Crawling Back To Life’, het nummer verschijnt deze zomer op de debuut EP welke verschijnt via FDA Rekotz.

The End is een Amerikaanse death metal band Altamonte Springs, Florida en is ontstaan in 2015 na het definitief opbreken van een andere Amerikaanse death metal band Massacre. Mede oprichter en gitarist Frederick DeLillo, wellicht beter bekend als Rick Rozz, heeft in zijn carrière eerder aan de wieg gestaan van een nieuwe band. Zo was hij behalve bij Massacre ook mede verantwoordelijk voor de oprichting van de cultband Death. Voor dit nieuwe project heeft Rick drummer Mike Mazzonetto (o.a. ex-Massacre) en zanger / bassist Michael Grim (Death Before Dying, ex-Embodiment) aan zijn zijde en na een demo, ‘Crawling Back To Life’, begin dit jaar verschijnt deze zomer de EP ‘Age Of Apocalypse’.

Het nummer ‘Crawling Back To Life’ is een typisch Rick Rozz nummer, strakke riffs die je doen denken aan death, opvallend in dit nummer zijn de lekkere tweestemmige vocalen van Michael Grim. Een lekker “old school death metal” nummer.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ