Eindelijk nieuw album Life of Agony

Facebookrssmail

K1600_Life+of+Agony_CoverHet uit Brooklyn New York afkomstige Life Of Agony heeft in januari dit jaar een nieuwe wereldwijde platendeal getekend bij Nalpalm Records en rencent is een nieuw album aangekondigd wat het vijfde studio album en het eerste in een periode van zo’n elf jaar betekend. Na twee keer uit elkaar te zijn gegaan is het gezelschap in 2014 ook weer voor de tweede keer herenigt getuige het optreden op het Belgische Alcatraz festival op 22 maart afgelopen jaar. De samenstelling van Life Of Agony is die van 1993 ten tijde dat het befaamde album ‘River Runs Red’ uitkwam met Mina Caputo, destijds nog luisterend naar de naam Keith, die de vocalen weer voor haar rekening neemt en voornaamste songwriter en bassist Alain Robert, gitarist Joey Z. en drummer Sal Abruscato completeren en kwartet. Nu dus zo’n elf jaar na het verschijnen van ‘Broken Valley’ komt Life Of Agony met een nieuwe plaat die de naam krijgt ‘A Place Where There’s No More Pain’ en ergens in 2016 zal verschijnen via Nalpalm Records.

Life Of Agony live te aanschouwen op het Dynamo Metal Fest op 16 juli op de ijsbaan in Eindhoven.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ