Attila (USA) voor exclusieve NL show naar Willemeen

Facebookrssmail

De Amerikaanse Metalcore band Attila komt voor een exclusieve NL show naar Willemeen in Arnhem. Attila draait al lange tijd mee in de heavy muziekwereld, sinds 2005 hebben ze al 8 albums uitgebracht. Attila ging op een missie om plezier terug te brengen in de metalscene en keek nooit achterom. Omdat ze bij elke stap tegen de verwachtingen in moesten werken, slaagde de band er snel in om nationale aandacht te krijgen met hun explosieve energie op het podium en hun onverschrokken houding ten opzichte van de oppositie. Met elke release verstevigde de band hun greep op de keel van metalcore-royalty en werd een absoluut monster in de heavy-muziekwereld en daarbuiten. Na in de loop der jaren veel bands te hebben zien komen en gaan, bleef Attila zich een weg banen naar een wereldwijd merk. Laat je niet voor de gek houden door de feest-levensstijl, Attila is een van de hardst werkende bands die je ooit zult tegenkomen, en ze zijn nog lang niet klaar.

Voor de show op 24 februari in Arnhem neemt Attila de bands Our Hollow Our Home, Traitors, Ghost Iris en Stain the Canvas mee.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ