Punklegende Discharge op Baroeg Open Air

Facebookrssmail

Discharge - John BollotenHet gratis festival Baroeg Open Air vindt dit jaar op zaterdag 10 september plaats in het Rotterdamse Zuiderpark. Vandaag maakt het festival vier namen bekend. Voor het hoofdpodium gaat dit om twee bands: de wave band Spasmodique en de Engels punkband Discharge. Leon van Rijnsbergen, de directeur van het festival, is trots op deze boeking: “Discharge heeft een centrale plaats in de geschiedenis van harde gitaarmuziek. Als je zo’n band binnen kan halen dan zegt dat wat over de status van je festival. Baroeg Open Air is blijkbaar goed bezig!”

De twee andere namen zijn bevestigd voor de Talent Stage: de rockband Order Of The Emperor en de metalband Extremities. De derde en laatste plaats op dit talentenpodium kan gewonnen geworden via de bandwedstrijd ‘Battle 4 BOA’. Deze strijd vindt aanstaande zondag 15 mei plaats in Baroeg.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ