Monster Truck heeft een video uitgebracht

Facebookrssmail

Monster Truck heeft een video uitgebracht voor ‘Don’t tell me how to live’ van het op 19 februari uit te komen album ‘Sittin’ Heavy‘ via Dine Alone Records. De Canadese rock band leverde in 2013 hun debuut album ‘Furiosity’ af, een album dat min of meer hun doorbraak betekende. Met optredens op bijvoorbeeld het Download festival en een Europese tour als support voor Vista Chino hebben zij zich inmiddels voorgesteld aan het Europese publiek. Een nieuw Europees bezoek is vooralsnog niet bekend gemaakt.

Monster Truck – Don’t tell me how to live

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ