Nieuwe Nederlandse AOR band Royal Flush©

Facebookrssmail

royal-flushVer beneden de radar en in alle stilte werd door 5 gerenommeerde muzikanten gedurende het afgelopen jaar gewerkt aan een herkenbaar maar volstrekt origineel “old school” AOR repertoire. Vandaag geeft het gezelschap met de debuut single-videoclip hun visitekaartje af en mag zowel de samenwerking als het product daarvan naar buiten worden gebracht.

Royal Flush© bestaat uit Bert Heerink, Arco Bommer, Wilko van Beek, Peter-Jan Kleevens en Arno te Loo. Allen door de wol geverfde muzikanten met een zodanige dosis ervaring dat het samenvoegen tot één band wel eens dé muzikale verrassing van 2016 kan blijken te zijn!

Met het nummer “Highway to Heaven” grijpt Royal Flush© terug op het beste van wat de jaren ‘80 aan Classic Rock muziek voortbracht. Ervaring, talent en passie vormen de basis voor een dijk van een eerste single van een band die in navolging van dit debuutstuk volop bezig is om een compleet album te vervaardigen van eigen geschreven en gecomponeerd werk in een nú al herkenbare stijl, waarbij natuurlijk de nog altijd ijzersterke en unieke rockstem van Heerink een nadrukkelijke rol speelt.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ