Nieuwe video Equilibrium voor ‘Eternal Destination’

Facebookrssmail

Het Duitse Equilibrium komt op 12 augustus met een nieuw album genaamd ‘Armageddon’. Van dit nieuwe album is, na twee eerder uitgebrachte tekst video’s, de eerste officiële video uitgebracht. De keuze is gevallen op het nummer ‘Eternal Destination’.

De band over ‘Eternal Destination’ en de video:

“The repertoire of Equilibrium is full of different songs, happy songs as well as dark songs. For us there are more colors than just black and white. We don’t care about any genre boundaries, we just do what we feel like. “Eternal Destination” is our first music video for one of our dark songs and we love the result, Grupa13 did an amazing job! There is also once again a guest appearance of Robse’s daughter. This video expresses exactly the emotions I’ve had when I wrote this song. We need the earth, but the earth doesn’t need us…”

De eerdere tekst video’s zijn hier te bekijken: ‘Prey‘ en ‘Born To Be Epic

‘Armageddon’ verschijnt op 12 augustus via Nuclear Blast.

‘Armageddon’ tracklist:
01. Sehnsucht
02. Erwachen
03. Katharsis
04. Heimat
05. Born To Be Epic
06. Zum Horizont
07. Rise Again
08. Prey
09. Helden
10. Koyaaniskatsi
11. Eternal Destination

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ