Petitie gestart om Down van Fortarock te weren

Facebookrssmail

PhilAnselmoDe Amerikaanse zanger en frontman van Pantera en Down Phil Anselmo is in opspraak gekomen na een optreden op het metalfestival Dimebash 2016 in Hollywood. Na afsluiting van het festival bracht Phil de Hitlergroet en schreeuwde hij “White Power”. Later bood hij zijn excuses dan wel aan, maar het leed is reeds geschiedt, zeker omdat Anselmo al in de tijd van Pantera al met regelmaat beschuldigd werd van racistisch gedachtengoed.

Fans pikken dit niet en zijn een petitie gestart om Phil Anselmo en Down begin juni te weren van Fortarock, waar Down geprogrammeerd staat. Wanneer je deze actie ondersteunt kan je tekenen via deze link: http://petitie-online.eu/weer-phil-anselmodown-van-fortarock/

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ