Izegrim, Magnacult, Distillator en meer op Amsterdam Metalnight

Facebookrssmail
Het laatste weekend van mei vindt in de Amsterdamse Sugarfactory de alleréérste editie van Amsterdam Metalnight plaats: zes thrash- death en techmetal bands uit eigen land, zonder pardon, achter elkaar op het podium. Het programma begint om 17:00 en gaat door tot de finale feedback uit de speakers is geperst en de laatste schreeuw uit het achterste van de strot is geduwd. Kaarten kosten in de voorverkoop €10,-

Amsterdam Metalnight 28 meiIzegrim

Nauwelijks bekomen van het ene geluidsgeweld, zal het ander je om de oren slaan. Het Zutphense thrash- en deathmetal viertal Izegrim speelt deze avond als laatste band, heeft 25 maart The Ferrymen’s End uitgebracht op Listenable Records en zal dit nieuwe geluid dan ook vol bravoure presenteren.
Zie hier de recensie van het nieuwe album.
Deathmetal groep Magnacult staat óók over de grens sterk en is druk in de weer met een nieuwe plaat, waarvan je de 28ste absoluut een voorproef mag verwachten. Het Enschedese old school thrashmetal trio Distillator heeft dan net een stuk tour achter de rug met het Schotse Metal Church, 28 mei is de eerste show van het eigen deel van hun muziektournee. Thrashmetal formatie Disquiet heeft 29 februari The Condemnation uitgebracht op Soulseller Records. Undergrindcore Amsterdammers DPC en techmetal Haarlemmers Hibakusha (ook te zien op Fortarock) openen de avond. Neem die doppen mee en laat die haren los!

RockMuZine aanwezig voor verslag en interview

Natuurlijk zal Rockmuzine aanwezig zijn bij deze avond om verslag te doen van hopelijk een traditie. Naast verslag en foto’s van de optredens hebben we ook een exclusief interview met Izegrim, Jeroen en Marloes schuiven aan bij onze verslaggever.
Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ