Korpiklaani, eerste dvd en live cd

Facebookrssmail

De Finse folkmetalband Korpiklaani heeft hun eerste dvd en live cd aangekondigd.

unnamed-4

De dvd is deels opgenomen tijdens het optreden in de Volta, Moskou in april 2015 en het optreden in Buenos Aires in de ‘Teatro Vorterix’ (december 2015). Verder zal er gefilmd worden bij het optreden in de Amsterdamse Melkweg op 10 April en tijdens het Masters of Rock Festival in Tsjechië in juli dit jaar.

De live cd wordt opgenomen gedurende de tour door het Verenigt Koninkrijk april dit jaar.

Korpiklaani frontman Jonne Järvelä: “Eindelijk komt onze eerste dvd uit, niet van een optreden maar van optredens in onze favoriete steden en festivals. Voor de live cd nemen we op in onze komende tour en gebruiken opnames van afgelopen tour in 2015, dit zal de eerste zijn maar er zullen er nog velen volgen”

Korpiklaani’s dvd & live cd worden verwacht in het begin van 2017 en zullen verschijnen via Nuclear Blast.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ