Rotterdam Rocks gaat door!

Facebookrssmail

Rotterdam RocksDe kogel is door de kerk: Rotterdam zet door om zichzelf als rockstad op de kaart te zetten. Onder aanvoering van Baroeg hebben liefhebbers van oldschool (hard)rock en heavy metal vorig jaar een enorm feest gemaakt tijdens Rotterdam Rocks.  Het was dik uitverkocht en een feestje dat niet snel vergeten werd. Vandaag kunnen we melden dat Rotterdam door rockt! Rotterdam Rocks versie 2.0! 8 Oktober in Baroeg in Rotterdam.

RockMuZine partner van Rotterdam Rocks

De programmering is op dit moment nog niet bekend, maar wel kunnen we verklappen dat RockMuZine er wederom bij is; Als mediapartner, net als vorig jaar. Daardoor kan je er zeker van zijn dat je het laatste nieuws omtrent het festival altijd hier op RockMuZine kan lezen. Er zijn niet veel plaatsen meer waar je als rocker terecht kunt voor een goede portie (hard)rock en heavy metal. In de regio Rotterdam moet je daarvoor in Baroeg zijn, zeker tijdens Rotterdam Rocks! Mooie samenwerking toch weer, die we met RockMuZine hebben voor jullie?

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ