Nieuwe video en tour van Hellyeah

Facebookrssmail

Hell yeah heeft voor het eerst nieuwe muziek uitgebracht in een periode van twee jaar. Onlangs verscheen de officiële tekst video ‘Human’, een nummer van het vijfde studium album dat ergens in mei dit jaar zal verschijnen via Eleven Seven Music.

Hellyeah is een zogenaamde supergroep, de band bestaat uit Mudvayne zanger Chad Gray, voormalig Nothingface gitarist Tom Maxwel en voormalig Pantera, Rebel Meets Rebel en Damageplan drummer Vinnie Paul. Nieuw sinds 2014 zijn bassist Kyle Sanders en gitarist Christian Brady. Het gelijknamige debuut van de Amerikanen verscheen in 2007, im mei het nieuwe, langverwachte album.

Het album is geproduceerd door Kevin Churko (Five Finger Death Punch, Ozzy Osbourne, Disturbed) in Las Vegas. In september start de band in Jacksonville, Florida een wereldtour waarna de rest van de wereld zal volgen in de “WE’RE ALL IN THIS TOGETHER TOUR 2016”.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ