Nieuwe video Textures – Shaping A Single Grain Of Sand

Facebookrssmail

We zijn langzaam de dagen aan het aftellen naar de release datum van het nieuwe Textures album ‘Phenotype’ dat op 5 februari verschijnt via Nuclear Blast. Om weer even de aandacht te trekken is er een video verschenen voor ‘Shaping A Single Grain Of Sand’. Het nieuwe nummer tekent wederom de kracht waar de Nederlandse progressieve thrashers om bekend staan. De brute vocalen afgewisseld met de sublieme “clean vocals” van zanger Daniël de Jongh en het tot in de puntjes verzorgde instrumentale gedeelte staan weer garant voor een fijn stukje muziek.

Textures presenteert het nieuwe album op 12 februari in de Bibelot in Dordrecht en op 13 februari staan de heren in het Tilburgse 013 waarna de rest van Europa wordt aangedaan.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ