Dangerous Times For The Dead brengt ‘Queen of the Night’

Facebookrssmail

Dangerous Times For The Dead is een Heavy Metal band die rechtstreeks uit de jaren ’80 lijkt te komen; DIO, Iron Maiden, JudasPriest en Black Sabbath zijn de inspiratie voor deze New Wave of Traditional Heavy Metal-band. Een herkenbaar nostalgisch geluid, voornamelijk hard en heavy! Meeslepende epische gitaarsolo’s, dreunende bas en drums en een zanger die zich door al dit geweld heen slaat met een groot bereik en 80’s screams!

Hun nieuwe single ‘Queen of the Night’ is nu uit en gaat over alle misfits en eigenzinnige mensen; mensen die ‘anders’ durven zijn (en ook gewoon zo zijn) en er niet ‘bij horen’ omdat ze anders zijn. Op de cover van de single staat Malin Kvitblik uit Noorwegen. Malin heeft autisme en is vroeger ook veel gepest omdat ze ‘anders’ zou zijn. Maar “see what she’s done, look at her now”; 45.000(!) mensen die haar volgen op Instagram als tattoo model. Dat is de boodschap die de band wil uitdragen en terecht! Malin is vandaag de ‘Queen of the Night’!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ