Nieuwe Slayer video ‘You Against You’

Facebookrssmail

Slayer heeft een nieuwe video uitgebracht van een nummer van het vorig jaar verschenen album ‘Repentless’. De nieuwe video is van het nummer ‘You Against You’. De regisseur van de clip, BJ McDonnell, was eerder al verantwoordelijk voor de ‘Repentless’ video.

De video bevat beelden van Slayer op een vliegtuig kerkhof afgewisseld met extreem gewelddadige beelden van schietpartijen en messteken.

Kerry King: “Het is “cool” om een onderdeel te zijn van een video die niet zo’n waardeloze jaren 80 / 90 muziek video is. Het is van een echte Hollywood regisseur met veel vrienden in de showbiz en hij kwam en wou een video met Slayer maken, dat maakt het voor mij speciaal”

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ