St. Tropez kondigt single en debuutalbum aan

Facebookrssmail

unnamedDe Amsterdamse garagerockband St. Tropez is terug met een nieuwe single ‘I Wanna Live in St. Tropez’ én brengt eind augustus hun debuutalbum uit. Vanuit het niets werd vorig jaar de geheimzinnige band St. Tropez de hemel in geprezen door de Engelse muziekpers, zoals DIY, NME en BBC Radio. Lange tijd was er weinig bekend over de identiteit van de band, maar inmiddels weten we meer: Onder de naam St. Tropez beginnen de leden van Go Back to the Zoo weer helemaal opnieuw, met een compleet ander geluid dan we van hen gewend zijn.

Na tientallen clubshows in binnen- en buitenland, drie singles, een ijzersterke EP en een kolkende show op Noorderslag, kondigt de band vandaag hun nieuwe single en debuutalbum aan. De single ‘I Wanna Live in St. Tropez’ verlangt de band naar de zonovergoten stranden van jetset St. Tropez. Het nummer is afgemixt door Grammy Award winnaar Rob Schnapf (Beck, Fidlar, The Garden, Kurt Vile). Het titelloze debuutalbum is verkrijgbaar vanaf 26 augustus.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ