Into the Grave presents: Stars on Thrash

Facebookrssmail

unnamed-6Stars on Thrash is een gloednieuw festival wat vanuit Into the Grave wordt georganiseerd, in samenwerking met poptempel Neushoorn. Maak je borst maar nat, want één van de bevestigde acts is het legendarische Satan. Deze Britse band bestaat al sinds begin jaren ‘80 en heeft menig thrash band beïnvloed, waaronder Exodus, Metallica en Death Angel. Niet de minste namen dus. Sinds de debuutplaat “Court In The Act” laat Satan horen dat melodie hand in hand kan gaan met snelheid en messcherpe riffs. De laatste plaat “Atom by Atom” bevestigt dat nog maar eens. Satan is een graag geziene gast bij podia en festivals en wij zien ze dan ook graag op het podium van Neushoorn.

Nieuw in het rijtje is het net zo Britse Evile uit Huddersfield. Deze Trashers stonden ooit in het voorprogramma van Megadeth en zijn sindsdien niet meer te stoppen.

Thrash is misschien niet het eerste wat je associeert met Griekenland maar laten we het positief houden en het hebben over de beste Griekse thrash band van het moment: Suicidal Angels! Deze jonge honden hebben ondanks hun leeftijd alle hoeken van de Europese podia al gezien. En alsof dat nog niet genoeg is komen de Canadezen van Skull Fist, de Spanjaarden van Crisix, de jonge, Nederlandse band Overruled en die duivelse Evil Invaders uit België ook nog langs!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ