FDA Rekotz 10th anniversary – Symphonies Of Madness Vol.I

Facebookrssmail

FDA108CD-Cover-WWWDit jaar bestaat het label FDA Rekotz 10 jaar en ter ere van deze mijlpaal heeft het label een compilatie CD uitgebracht. De CD heeft de naam ‘Symphonies Of Madness Vol.I’ meegekregen en is tot stand gekomen in samenwerking met Testimony Records.

De CD kent maar liefst 17 bands telt de CD voornamelijk in het death metal genre zoals de opener ‘Insanity Reigns’ van het Duitse Lifeless. Lekkere “old school” death metal, een nummer van de split ‘Sermon of Ungodly Dreams’. Stevige doomdeath van Décembre Noir met het nummer ‘Ghost Dirge’ van hun in 2016 verschenen album ‘Forsaken Earth’.

Maar ook meer heavy doom geïnspireerde bands als Demon Incarnate met het in 2016 uitgebrachte nummer ‘Darvaza’, lekkere zware muziek met heerlijke vocalen van zangeres Lisa. Het Amerikaanse Rude is vertegenwoordigt met het nummer ‘Torrent To The Past’, een nieuw nummer van het in 2017 te verschijnen album. Death metal met een sterke link naar het oude werk van death metal iconen Death.

Opvallend zijn verder de nummers van het Italiaanse Blood of Seklusion of wat te denken van het nummer ‘Ascension’ van de Duitse brute death metal bands Keitzer of het eveneens Duitse Wound met ‘Thy Wrath And Fire’, ook al een nieuw nummer. Genoeg te genieten van de verschillende bands op deze CD.

Persoonlijk hoogpuntje is het nummer van The End, de band van Rick Rozz (o.a. Massacre, Death). ‘Crawling Back To Life’ een nummer dat op de EP ‘Age Of Apocalypse ‘ staat die op 23 september dit jaar verschijnt via FDA Rekotz. Heerlijke “old school” death metal met het typische gitaarwerk van Rick en toffe vocalen van Michael Grim.

Een nieuw nummer van het Braziliaanse Incarceration, ‘Chaos And Blasphemy’, is het vermelden waard en ook de afsluiter, het niet eerder uitgebracht nummer ‘Poison Tongued Defiler ‘ van Obscure Infinity is een death metal kraker die er mag zijn.

FDA Rekotz brengt een leuke compilatie CD uit en voor 9.99 Euro inclusief T-shirt kan je deze CD eigenlijk niet laten liggen.

(8/10, FDA Rekotz)

Tracklist:
LIFELESS – Insanity Reigns
DECEMBRE NOIR – Ghost Dirge
REVOLTING – The Lighthouse
DEMON INCARNATE – Darvaza
RUDE – Torrent To The Past
BLOOD OF SEKLUSION
CREMATORY STENCH – Fermanted Remains
FATALIST – Aberration
DEMONBREED – Barren Wasteland
ESCARNIUM – Radioactive Doom
THE DEAD GOATS – All Of Them Witches
KEITZER – Ascension
WOUND – Thy Wrath And Fire
THE END – Crawling Back To Life
INCARCERATION – Chaos And Blasphemy
DISCREATION – The Blood Mill
OBSCURE INFINITY – Poison Tongued Defiler

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ