Epica lanceert tekst video: Universal Death Squad

Facebookrssmail

De Nederlandse symfonische metalband Epica heeft zojuist zijn eerste (tekst) video ‘Universal Death Squad’ gelanceerd. Het ruim zesenhalve minuut durende nummer is afkomstig van het nieuwe album ‘The Holographic Principle’ dat op 30 september wereldwijd wordt uitgebracht via platenlabel Nuclear Blast.

Op ‘Universal Death Squad’ waarschuwt de band voor een dystopische technocratie waarin machines en robots zielloos de wereld domineren. ‘The Holographic Principle’ zelf verhaalt over een nabije toekomst waarin “virtual reality” een enorme vlucht heeft genomen die mensen in staat stelt om eigen virtuele werelden te creëren die niet meer van de “echte” realiteit te onderscheiden zijn.

Epica presenteert de nieuwe cd op zaterdag 1 oktober tijdens de tweede editie van Epica’s eigen festival Epic Metal Fest in 013 Tilburg.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ