Nieuwe Slayer video: Pride In Prejudice

Facebookrssmail

De thrash metal grootheden van een Slayer hebben onlangs de derde video vrijgegeven van het album ‘Repentless’. Brute en geweldige beelden en omgekeerde swastika’s in de video ‘Pride In Prejudice’ zorgen voor een video zoals je deze kan verwachten van alleen Slayer.

een veroordeelde gevangene wachtend op de doodstraf..een blanke familie die bezig zijn met de kerstmis decoraties, twee werelden waarbij licht en donker met elkaar botsen. Blanke “supremacists’ vs een brute moordenaar!

Directed by BJ McDonnell
Produced by Felissa Rose
Edited by Ed Marx and Andrea Porter
Director of Photography – Eric Leach

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ