Arch Enemy op Into the Grave 2017!

Facebookrssmail

Het Leeuwarder metalfestival Into the Grave 2016 kan terugkijken op een geslaagde zesde editie. Op vrijdag sloot de Amerikaanse thrashmetallegende Slayer de eerste dag met een knaller af en op zaterdag deden diverse metalbands, waaronder Kreator, Exodus en Carcass, dat nog eens dunnetjes over. De organisatie heeft inmiddels de eerste naam voor de editie van 2017 bekend gemaakt: de Zweedse/Canadese melodische deathmetalband Arch Enemy.

De Zweedse (en tegenwoordig ook Canadese) formatie Arch Enemy gaat al jaren mee als één van de grotere namen in de melodische deathmetalscene. Met albums zoals Wages of Sin (2001), Anthems of Rebellion (2003) en Doomsday Machine (2005) en met brulboei Angela Gossow als gezicht van de band gooide Arch Enemy hoge ogen onder metalfans uit de hele wereld.

Sinds 2014 staat frontvrouw Alissa White-Glutz aan het roer en op de plaat War Eternal (2014) bewees ze dat ze niet onderdoet voor Gossow als het gaat om show- en gruntcapaciteiten. Met de levendige optredens en pakkende metal is Arch Enemy een graag geziene gast op festivals en dat geldt ook voor Into the Grave. Into the Grave 2017 zal op 11 en 12 augustus 2017 plaatsvinden.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ