Meer namen voor Rock Werchter 2016

Facebookrssmail

Ook deze week vallen er weer nieuwe bevestigingen te noteren voor Rock Werchter 2016. De oogst is mooi: The Last Shadow Puppets, New Order, Disclosure, Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Paul Kalkbrenner en Black Box Revelation.
rock werchter 2016
Work in progress, about 25% completed… De affiche van het festival, dat plaats vindt van donderdag 30 juni tot zondag 3 juli in het Festivalpark in Werchter, krijgt elke week meer vorm. New Order en Disclosure zullen op donderdag 30 juni present geven. Robert Plant and the Sensational Space Shifters en Black Box Revelation worden aan het programma van vrijdag 1 juli toegevoegd. Zij vervoegen Bring Me The Horizon, Parov Stelar, Richard Hawley, The Offspring en Rammstein. Paul Kalkbrenner komt op zaterdag 2 juli naar Werchter. Hij deelt de zaterdagaffiche met Courtney Barnett, Beirut, PJ Harvey, Red Hot Chili Peppers en Editors. The Last Shadow Puppets zijn er op de laatste festivaldag. Voor zondag 3 juli waren MØ, Unknown Mortal Orchestra, Jamie xx, Florence + the Machine reeds bevestigd.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ