Dee Snider & Chris Angel nemen ‘We’re not gone take it’ op voor goed doel

Facebookrssmail

Eind 2015 kreeg het gezin van illusionist Criss Angel te horen dat hun 2 jarig zoontje Johnny Chrisstopher leukemie heeft. Na de behandeling gaat het goed met het ventje. Dee Snider (Twisted Siter) en Criss Angel hebben een prachtige piano versie van ‘We’re not gonna take’ opgenomen om geld in te zamelen voor de ‘Johnny Chrisstopher Charitable Foundation H.E.L.P. (Heal Every Life Possible).

url

Een clip voor het nummer is opgenomen in de woestijn net buiten Las Vegas.
Op 12 september wordt een benefiet avond gehouden in het Luxor theater in Las Vegas waar Criss normaal zelf optreed. Een aantal van de gasten die meedoen zijn; naast Dee Snider, Richie Sambora, Mike Tyson, Vince Neil, Black Eyed Peas, Jerry Lee Lewis, Wayne Newton en meer.
Alle donaties gaan 100% naar het ziekenhuis.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ