Het eerste nummer van de nieuwe Voivod ep

Facebookrssmail

Het Canadese Voivod heeft het eerste nummer van de nieuw te verschijnen ep openbaar gemaakt. Na de Europese tour met Obituary, Carcass en Napalm Death eind 2015 waarbij in Nederland Speedfest werd aangedaan is het nu weer tijd om wat uit te brengen. De ep kent een vijftal nummers, 2 nieuwe nummers, de Hawkwind cover ‘Silver Machine’ en twee eerder alleen op vinyl uitgebrachte nummers. ‘We Are Connected’ van de split met At The Gates en ‘Forever Mountain’ welke op de spilt te horen was met Napalm Death. De ep wordt op 26 februari uitgebracht op cd via Century Media Records.

Het nummer dat vrijgegeven is heet ‘Post Society’ en doet je weer even, zij het bij vlagen, terugdenken aan de glorie jaren van ‘Dimension Hatross’.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ