Vandenberg Moonkings komt met video voor ‘What doesn’t kill you’

Facebookrssmail

Nu over een paar dagen (as vrijdag 3 november) het tweede album MK II uitkomt, brengt de band een mooie video uit voor de single ‘What doesn’t kill you’.

Dit is wat Esther schreef over het nieuwe album: “De teksten van deze 12 tracks zijn over het algemeen positief en opbeurend. De combinatie van muziek en tekst geven een feel-good vibe. Daarom is het niet erg dat de echte, grote verrassingen zijn uitgebleven. De basis is hardrock uit de ‘70’s. Hier zijn diverse heavy rock elementen aan toegevoegd. De Moonkings hebben hun eigen geluid en stijl verder verstevigd. Er zijn overeenkomsten met hun debuutalbum. Maar ook verschillen. Deze zijn groot genoeg, zodat ‘MK II’ een boeiend album is. De tracks zijn duidelijk geschreven om ook live te performen. De energie die ze live uitstralen is fantastisch. Met deze nieuwe nummers spelen ze vast en zeker het dak er weer af. Dat komt goed uit. Want november en december toeren deze mannen door Nederland. Een Moonkings concert is een aanrader. Dat geldt ook voor de cd. Draai de volumeknop open en genieten maar. Let wel: Dit is op eigen risico. Je kunt zomaar burenoverlast veroorzaken. Of ze genieten mee, dat kan natuurlijk ook!” De complete recensie lees je hier.

Het nummer ‘What doesn’t kill you’ heeft geen standaard rock ‘n’ rock cliché tekst, maar is een oproep aan iedereen in deze moeilijke tijden van aanslagen.

A world on fire
Tempestuous times
You don’t wanna hide
But still you want to keep yourself alive
It seems complicated
To see eye to eye
Instead of trampling the line between wrong and right

What doesn’t kill you
Is making you stronger
You’re a survivor,
Your mind set to carry on
What doesn’t kill you
Is making you stronger
Stand your ground

One mans god
Is another mans death
Each religion is convinced
Their God is higher than the rest
But I ain’t bowing
Lord knows that I won’t bend
Staying true to yourself
Until the end

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ