Eerste Gruesome video voor Dimensions Of Horror

Facebookrssmail

Gruesome de death metal band uit Florida opgericht door zanger / gitarist Matt Harvey en drummer Gus Rios, na hun betrokkenheid in de “Death To All tours”, komen met een nieuwe EP genaamd ‘Dimensions of Horror’. De band, aangevuld met Daniel Gonzalez (Possessed) en Derketa bassiste Robin Mazen, gooide hoge ogen met het debuut album ‘Savage Land’. Een album op de leest van de death metal platen uitgebracht in de jaren 80 door Chuck Schuldiner en z’n mannen ‘Scream Bloody Gore’ en vooral ‘Leprosy’.

De nieuwe video van de EP die verschijnt op 20 mei is van het titelnummer ‘Dimensions of Horror’, heerlijke old school death metal en een vermakelijke video die een mini horror film en live beelden bevat.

De nieuwe EP wordt op 20 mei uitgebracht door Relapse Records, de video werd mede mogelijk gemaakt door Iron Sight Cinema.

De recensie van de Gruesome ‘Dimensions of Horror’ EP is hier te lezen.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ