Vermakelijke video van Entombed A+D

Facebookrssmail

Het Zweedse Entombed A+D komt een zeer vermakelijke video. Het eerste nummer van het nieuwe album ‘Dead Dawn’ dat op 26 februari verschijnt via Century Media is een feit. Het nummer ‘The Winner Has Lost’ en de video hiervan bevat naast live beelden vooral beelden van de heren die zich vermaken met  en tegoed doen aan alcoholische versnaperingen. Nu is het geen geheim dat onze Scandinavische vrienden een grote drang hebben naar alles dat alcohol bevat, de video is desalniettemin een vermakelijke schouwspel. Het nummer zelf is een lekker death metal nummer en geeft een redelijk idee wat ons te wachten staat op 26 februari.

Lees de recensie van het nieuwe Entombed A+D album  ‘Dead Dawn’ hier

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ