Happy birthday Marek Pająk

Facebookrssmail

Marek Pająk is een Poolse gitarist en zanger, die sinds 2010 de vaste gitarist is van de Poolse death metal band Vader. Ook zit hij in de bands Panzer X, Esqarial en Amorphous. Met Vader brengt Pająk een mix van Engelse teksten, tegenwoordig afgewisseld met teksten in het Pools. Zelf bespeelt Pająk Schecter Gitaren, na jarenlang op Ibanez te hebben gespeeld.

Met Vader treedt Marek regelmatig op in Nederland. Zo stond hij in 2015 nog op Baroeg Open Air, en in november 2016 nog op het Rotterdam Deathfest 2016 in Baroeg, Rotterdam en in het Patronaat in Haarlem.

RockMuZine feliciteert Marek Pająk met zijn 39e verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ