Happy birthday Dennis “Seregor” Droomers

Facebookrssmail

Dennis “Seregor” Droomers werd geboren op 27 oktober 1980 in het Limburgse Heerlen en is de zanger / gitarist van de Limburgse symfonische black metal band Carach Angren. Carach Angren werd opgericht in 2003 in de Nederlandse gemeente Landgraaf, nadat twee leden van Vaultage en Inger Indolia begonnen met een side-project, vanwege hun gedeelde liefde voor legendes en black metal.

Carach Angren schrijft voornamelijk concept albums, de eerste EP was ‘The Chase Vault Tragedy’ (2004), het concept in deze was Chase Vault Mystery, dat vertelt van doodskisten die zich op mysterieuze wijze verplaatsten. Vervolgens brachten ze een tweede EP, ‘Ethereal Veiled Existence’ (2005), die het verhaal van de Brown Lady vertelde. In 2007 tekende de band bij Maddening Media en verscheen Carach Angren’s eerste full-length album, ‘Lammendam’, een album dat positieve internationale beoordelingen mocht ontvangen.

Hun tweede album, ‘Death Came Through a Phantom Ship’, werd uitgebracht op 26 februari 2010. Zij namen deel aan de “A Declaration of Hate” Europese tour ter promotie van het album met extreme metal bands als Dark Funeral, Zonaria en Nefarium. In 2012 verscheen ‘Where the Corpses Sink Forever’, het laatste wapenfeit van de Limburgers is ‘Dance and Laugh Amongst the Rotten’ dat verscheen in 2017.

RockMuZine feliciteert Dennis “Seregor” Droomers met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ