Volbeat naar Strijp-S in Eindhoven

Facebookrssmail

De Deense metalband Volbeat speelt op dinsdag 5 september een concert in de openlucht op Strijp-S in Eindhoven. Het viertal staat bekend om hun mix van heavy metal en rockabilly. Eerder deze maand speelde Volbeat een uitverkochte show in de Ziggo Dome als onderdeel van hun Europese tournee ‘Seal the Deal & Let’s Boogie’. De kaartverkoop voor het concert op Strijp-S start aanstaande donderdag 1 december om 10.00 uur via Ticketmaster.

volbeat

Het belooft een avond vol rock ‘n roll en zwaar gitaarwerk te worden. Een optreden van de immens populaire Deense formatie staat garant voor een spectaculaire live-show vol stevige gitaarriffs en een hoog meezinggehalte. Eerder deze maand bewees de band dit nogmaals door een uitverkochte Ziggo Dome op de grondvesten te laten trillen.

Begin dit jaar kwam het zesde studioalbum van Volbeat uit genaamd ‘Seal the Deal & Let’s Boogie’. Met groot succes, want het album kwam in zeven landen op nummer één de ranglijsten binnen. Ook op het nieuwe album blijft Volbeat dicht bij hun geroemde eigen geluid met duidelijke invloeden uit de rock n roll, country, rockabilly en heavy metal.

In vijf jaar tijd bracht Volbeat vier studioalbums uit die stuk voor stuk goed werden ontvangen binnen het hardrock en metal genre. Na het verschijnen van het vijfde album ‘Outlaw Gentlemen & Shady Ladies’ in 2013 ging het hard met het succes van de band. De afgelopen paar jaar maakte de band dan ook wereldwijd naam en de wereldwijde fanschare blijft groeien.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ