1 april: Big Ass Metal Fest met o.a. Bleeding Gods in DB’s

Facebookrssmail

Op zaterdag 1 april staat de 15de editie van Big Ass Metal Fest geprogrammeerd in het Utrechtse DB’s. Op het programma staan Bleeding Gods, Tribal Spirits en Black Silence.

Opener van de avond is Black Silence, de band is geen onbekende in DB’s en op het Big Ass Metal Fest en stond al succesvol op eerdere edities. De Harderwijkse Post-Groove Metal band Tribal Spirits bracht in 2009 de debuutplaat ‘Overthrown Reality’, nadien verschenen er nog twee EP’s. De laatste tijd is het wat stil qua releases maar dit betekend niet dat de band “op zijn gat ligt”. Dit zullen zij tonen in DB’s.

De groovende death metal van Bleeding Gods wordt steeds bekender in den lande. Eind vorig jaar stond de band succesvol op de Eindhoven Metal Meeting en deze vanavond zullen zij ook in DB’s niet verzaken. Later dit jaar verschijnt de opvolger van de in 2015 verschenen debuutplaat ‘Shepherd of Souls’.

Interesse in een avond metal van Nederlandse bodem bestel dan hier je ticket

Datum: 1 april 2017
Aanvang: 20:00
Prijs: € 7,00

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ