Document gelekt: Grote stap vooruit voor Lovell’s Blade!

Facebookrssmail

RockMuZine is in bezit gekomen van een document, waaruit blijkt dat niemand minder dan Lovell’s Blade binnenkort een exclusief contract gaat tekenen met Into The LimeLight. Volgens het document zal Into The LimeLight de band exclusief gaan vertegenwoordigen op de Europese en Aziatische markt. De distributie zal verzorgd worden door Soulfood Music Distribution. Al eerder werd bekend dat het debuutalbum in de USA worden uitgebracht door Divebomb Records.
13557808_1649636755362798_4545793333383536093_n

Eerder werd al bekend dat het debuutalbum van de band, ‘Stone Cold Steel’, uitgesteld zal worden tot begin 2017. Het tekenen van een nieuw contract bij Into The Limelight zal hiervan de reden zijn geweest. Hun album is opgenomen en gemixt door Serge Naberman in de Claim To Fame Studios. The release van ‘Stone Cold Steel’ zal samengaan met een nieuwe video clip een een aantal Europese gigs begin 2017. Op dit moment wordt er een Zuid Amerikaanse tour gepland door Open The Road tour promotors voor de tweede helft van 2017.

Navraag bij Into The Limelight geeft nog geen definitieve bevestiging. Eigenaar Harm Kindt wil tegenover RockMuZine bevestigen noch ontkennen dat Lovell’s Blade gaat tekenen bij het prestigieuze label, maar laat wel doorschemeren dat de kans er in zit. “Als Nederlands label hebben we de mogelijkheid om heel nauw samen te werken en zijn er van overtuigd dat dit album een groot succes zal worden. De ervaring en kwaliteit van alle individuele muzikanten en de wereldwijde interesse in de band zorgen er voor dat dit voor ons een zeer spannend en interessant project is.”.

Een aantal leden hebben na hun vertrek bij de alom bekende en lang meegaande band Picture, een nieuwe band Lovell’s Blade geformeerd. Pete Lovell (vocals), Mike Ferguson (guitar) en Andre Wullems (guitar), vormen de band samen met Patrick Velis (bass) and Noel van Eersel (drums).

14650454_1709373266055813_3890310098918461082_n-1

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ