Dead Daisies & the Answer zondag in Paradiso Noord

Facebookrssmail
DEAD DAISies
Foto (c) Dirk van den Heuvel, DCHPhotography

Op 25 november jongstleden trakteerden the Answer en the Dead Daisies een uitverkochte Helling in Utrecht op een geweldige avond harde ROCK. Wie er niet bij was, heeft wat gemist. Gelukkig is er op zondag 4 december een herkansing want voor het concert in Paradiso Noord (Tolhuistuin) zijn nog kaarten te koop.

The Answer is een Noord Ierse hardrock band met blues invloeden. Hun eerste album ‘Rise’  uit 2006 sloeg meteen goed aan. Twee jaar later wat dat ook het geval met ‘Everyday Demons’ waarna ze 2 jaar op tournee gingen met AC/DC. Hierna volgden meer tournees als opener en eigen shows. Het laatste album ‘Solas’ is pas een goede maand uit en wordt op deze tour gepromoot.

The Dead Daisies is een hardrock band waarin alleen maar ervaren gerenommerde muzikanten spelen. Momenteel bestaat de band naast oprichter en gitarist  David Lowy uit John Corabi (Motley Crue & thé Scream) op zang, Doug Aldrich (Dio & Whitesnake) op gitaar, Brian Tichy (Billy Idol & Whitesnake) drums en Maco Mendoza (Thin Lizzy & Whitesnake).

De heeft door al hun contacten en 3 uitstekende albums albums waarvan ‘Make some Nois’ recentelijk is uitgebracht, al gespeeld met Kiss, ZZ Top, Aerosmith, Def Leppard en Whitesnake. Van deze ervaren band kan je een knallende Amerikaanse hardrock show verwachten.

THE ANSWER
Foto (c) Dir van den Heuvel, DCHPhotography
Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ