Happy birthday Evan Seinfeld

Facebookrssmail

Evan Seinfeld werd geboren op 29 december 1967 in Brooklyn, New York en is een Amerikaanse muzikant en acteur, regisseur, fotograaf en schrijver. Evan is vooral bekend als een van de oprichters van Biohazard de band die hij om persoonlijke redenen in 2011 verliet.

Evan Seinfeld was de oprichter, bassist en zanger van de New York hardcore, heavy metal band Biohazard. Evan richtte de band op in 1987, maar verliet de band in het begin van 2011. Evan was ook de bassist voor de supergroup Damnocracy met o.a. Ted Nugent, Sebastian Bach, Scott Ian en Jason Bonham. In maart 2007, debuteerde Evan Seinfeld met zijn nieuwe band The Spyderz als voorprogramma voor een Buckcherry optreden. De band heette oorspronkelijk White Line Fever totdat werd ontdekt dat een Britse band de naam al in handen had. The Spyderz beschikte ook over gitarist John Monte, voorheen van Ministry, MOD en de Disparrows zanger Daniel Weber. In oktober 2008 trad Evan Seinfeld kortstondig toe tot Tattooed Millionaires als bassist en co-vocalist.

Naast een muziek carrière is Evan actief op het witte doek, zo speelde hij in diverse pornofilms onder het pseudoniem “Spyder Jonez”. Evan verscheen in de onafhankelijke films ‘Angry Dogs’, ‘Kiss Me Now’ en ‘Wizard of Gore’.

RockMuZine feliciteert Evan Seinfeld met zijn 49ste verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ