Colour Haze & My Sleeping Karma op 19 maart in Doornroosje

Facebookrssmail


Doornroosje heeft op 19 maart een heuse dubbele headliner show. Colour Haze en My Sleeping Karma zijn bij ons nog relatief onbekend. Maar de bands zijn grote namen in de steeds verder uitdijende Duitse psychedelische stoner scene.

Colour Haze werd al in 1994 opgericht maar kende nogal wat bezettingswisselingen tot 1999. Toen leek de definitieve formatie tot stand gebracht en startte de zegetocht langs talloze podia en festivalweides. Nu, 9 studio- en 2 live albums verder, is Colour Haze een van de kartrekkers van het relatief obscure, maar levendige genre van de psychedelische stoner rock. De echte aantrekkingskracht van Colour Haze is te vinden in haar betoverende liveoptredens.

De tweede troef van de avond is het instrumentale kwartet My Sleeping Karma. My Sleeping Karma koppelt steenharde gitaarriffs aan Oosterse mystiek en moddervette grooves aan betoverende melodieën. Kortom, My Sleeping Karma geeft een nieuwe dimensie aan het psychedelische spacerock genre. Met een spiksplinternieuw live album op zak gaat My Sleeping Karma Doornroosje in hoger sferen brengen op 19 maart.

Alle informatie over de show van deze psychedelische grootheden vind je op de site van Doornroosje: https://www.doornroosje.nl/event/colour-haze-my-sleeping-karma/

foto: Rockmuzine archief

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ