Exclusieve show Manilla Road in Gebr. de Nobel

Facebookrssmail

Manilla Road is een heavy power metal band uit Kansas opgericht eind jaren ’70. De band heeft door de jaren heen maar liefst 17 studio albums uitgebracht waarvan de eerste, ‘Invasion’, in 1980 verscheen. Het laatste wapenfeit, ‘The Blessed Curse’ stamt uit 2015. Wat opmerkelijk is, is dat Manilla Road nog nimmer op een Nederlands podium heeft gestaan maar daar komt nu verandering! Onze partner, The Hague Heavy Metal Alliance, is het gelukt om de heren over onze landsgrenzen heen te trekken en wel voor een exclusieve show in de Gebr. de Nobel in Leiden.

Met gepaste trots mogen wij dan ook aankondigen dat Manilla Road op donderdag 4 mei 2017 een exclusieve NL show brengt in het Leidse Gebr. de Nobel. Het voorprogramma wordt deze avond verzorgt door de Nederlandse heavy metal band Vortex. Houdt de website van de Gebr. de Nobel in de gaten voor tickets, meer informatie verschijnt later op de Facebook pagina van The Hague Heavy Metal Alliance.

Een show om niet te missen! Luister hier naar een voorproefje uit de oude doos…

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ