Primeur: Nijmeegse rockband Taxidermist lanceert live video van releaseshow in Merleyn

Facebookrssmail
Foto (c) Ariane van Ginneke, www.arifocus.nl

Op 7 oktober 2016 presenteerde Taxidermist ‘Mean Machine’, het tweede album van de band. Het was een euforisch moment waarop alles bij elkaar kwam en wat gelukkig op fraaie wijze werd geregistreerd door Olav Knuth. Het resultaat daarvan is nu te zien met de live video van de titeltrack en eerste single van het album ‘Mean Machine’, dat op de bühne net zoals op het album gespeeld werd met Pieter Holkenborg, die we weer kennen van Automatic Sam.

Na de kleine clubtour die volgde op de release zal de band later in het voorjaar van 2017 weer een aantal optredens doen, zowel in de zalen als op de festivals. Ook kunnen we al verklappen dat er nog een nieuwe release aan zit te komen, die ook dit voorjaar nog zal worden uitgebracht.

Vandaag komt de live videoclip van ‘Mean Machine’ uit in première op RockMuZine.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ