Primeur: Amentia – Noble Death

Facebookrssmail

Vandaag heeft RockMuZine een erg mooie primeur voor jullie; De nieuwe track ‘Noble Death’ van Amentia. Amentia werd oorspronkelijk in 2003 opgericht als een studio project van Alex Goron – bassist van de band Posthumous Blasphemer. Eind 2005 stapte de band de studio in om hun debuut EP ‘Mind Degradation’ op te nemen. Het werd uitgebracht door het Russische label Coyote Records als een split-cd samen met de bands Formalin, Forever Dead en Serrando Codos.

Amentia speelde in 2006 haar eerste optreden pas. Het eerste full-length album, ‘Burn to Hate’ werd daarna in maart 2007 uitgebracht door een ander Russisch label, Soulflesh Collection. Dat album bevatte zeven nummers en een cover van de legendarische Wit Russische band Exhumator, ‘Deccitated Crucifixion, en een live video. De volgende release ‘Incurable Disease’ bevatte negen technische en brutale composities en werd in 2011 uitgegeven door het Russische label More Hate Productions. De stijl van Amentia kan worden gedefinieerd als Technical Death Metal met enkele Fusion en Avant-garde elementen. Amentia is nu klaar om een nieuwe opus genaamd ‘Scourge’ aan te biede aan het publiek, waarvan ‘Noble Death’ vandaag op RockMuZine in primière gaat.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ