Happy birthday Johnny Colt

Facebookrssmail

Vandaag vieren we de verjaardag van Johnny Colt. Colt werd op 1 mei 1966 als Charles Brandt geboren in Cherry Point, North Carolina. Hij was de oorspronkelijke bassist van The Black Crowes en na het verlaten van de Black Crowes stapt hij over naar de Brand New Immortals. Ook speelde hij bas voor de Amerikaanse rock band Train en verving hij Jason Newsted (ex-Metallica) in Tommy Lee’s band Rock Star Supernova. Vanaf 2012 trad hij in dienst bij Lynyrd Skynyrd als hun nieuwe bassist.

Naast zijn werk als bassist is Johnny eigenaar van een geluidsverhuurbedrijf in Atlanta. Daarnaast heeft hij samen met de tourmanager van Train Thomas O’Keefe een eigen studio, de NoDa Studios in Charlotte, North Carolina.

RockMuZine feliciteert Johnny met zijn 51ste verjaardag.

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ