Nieuwe video Bark: ‘It’s All In Your Head’

Facebookrssmail

Het Belgische Bark verraste met het in 2016 uitgebrachte debuut album ‘Voice Of Dog‘ en overtuigde met de live shows die volgden. De band is al weer een tijdje bezig met de opvolger ‘Like Humans Do’  die in november moet verschijnen via Sound of the Hound Records. Onlangs is de nieuwe video voor het nummer ‘It’s All In Your Head’ verschenen, een nummer dat alvast een voorproefje geeft van wat we kunnen verwachten.

‘It’s All In Your Head’ ligt in het verlengde van het debuut album en is weer een heerlijk rollende hardcore song. lekkere rauwe vocalen van zanger Ron Bruynseels, solide gitarist van de gitaristen Martin Furia en Rui da Silva worden heerlijk begeleid door het betere beekwerk van drummer Ward Van der Straeten. Het duurt nog even voordat het november is, maar tot die tijd kunnen we alvast genieten van ‘It’s All In Your Head’.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ