Submit Fest zoekt metal talent van de nieuwe generatie

Facebookrssmail

Submit Fest zoekt nieuw metal talent voor de eerste editie op 22 oktober in Baroeg, Rotterdam. Bands kunnen zich vanaf vandaag t/m 5 oktober aanmelden om als openingsact van het festival geselecteerd te worden.

Het festival wordt georganiseerd door drie Rotterdamse dames in samenwerking met Baroeg. Submit Fest focust zich op actuele metal van het moment uit regionale, nationale en internationale streken. De crew van Submit geloof in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generatie, en geeft daarom ruimte in de line-up aan een opkomende band.

De line-up van de eerste editie bestaat uit: Deadly Circus Fire (UK), Exist Immortal (UK), Spoil Engine (BE), Copia (AU), For I Am King (NL) en Transient State (NL). Bands kunnen zich aanmelden via info@submitfest.nl met een eigen nummer, een biografie en een bandfoto of via het aanmeldformulier op de website www.submitfest.nl.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ