Steel Panther verplaatst naar 013 Tilburg

Facebookrssmail
Foto (c) DCHphotography, archief maxazine.nl
Foto (c) DCHphotography, archief maxazine.nl

Omdat de kaartverkoop van het concert van Steel Panther op 17 maart 2015 sterk tegenvalt zal de band niet in de Heineken Music Hall, maar in het kleinere 013 Poppodium plaatsvinden. Vorig jaar stond de glammetal band al in een uitverkocht 013, en ook voorprogramma Black Veil Brides stond al eens op eigen kracht in de grootste zaal van Tilburg. Reeds gekochte kaarten voor het concert in Amsterdam blijven gewoon geldig. De kaartkopers worden persoonlijk benaderd voor het eventueel retourneren van hun tickets.

Een jaar geleden gaf Steel Panther ook een concert in Tilburg. De band trad op voor een uitzinnig publiek in de uitverkochte Jupiler Zaal van 013. Steel Panther is niet vies van alle typische hardrock clichés die je je maar bedenken kunt en ook licht-seksistische teksten worden niet geschuwd. Sterker nog, deze ingrediënten zorgen steevast voor volle zalen en memorabele avonden.

Opgericht in 2000 liggen er inmiddels vier studioplaten op de plank, waarvan de eerste onder de oude bandnaam Metal Skool en de laatste, ‘All You Can Eat’ op 1 april jl. verscheen. Met krakers als ‘Death To All But Metal’, ‘Asian Hooker’, ‘Party All Day’ en ‘If You Really Love Me’ weet de band ieder publiek op te zwepen en iedere zaal te veranderen in één groot glammetal feest. Maar vergis je niet, de heren van Steel Panther zijn behalve rasechte entertainers, compleet met veel leder, spijkerjacks, badges, haarbanden en een flinke dosis humor en parodie, ook uitermate goede muzikanten die hun vak verstaan. 013 ontvangt “The hottest band out of Hollywood since Mötley Crüe, Guns ‘N’ Roses and Poison ruled the Sunset Strip” dan ook met open armen. Support komt er van Black Veil Brides, die eerder ook al op eigen kracht in de Jupiler Zaal van 013 stond.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ