The Sound Of Revolution pakt uit met extra podium

Facebookrssmail

Op zaterdag 4 november staat de 2e editie van The Sound Of Revolution op het programma in het Eindhovense Klokgebouw. De eerste editie was al een waar feest met twee podia en heerlijke bands en gisteren werd bekend dat de organisatie voor deze editie een derde podium toevoegt en daarmee tevens vijf nieuw namen bekend maakt. De nieuw bekend gemaakte namen zijn Right Direction (NL), Slander (IT), Hawser (NL), Brick By Brick (USA) en This Means War – “punk from the lowlands” (BE/NL).

Neem daarbij de al geweldige line-up met o.a. Sick of it All als headliner. No Turning, Dog Eat Dog die deze dag het debuutalbum ‘All Boro Kings’ spelen, Bishops Green, Back Track en 100 DemonsBack, Cro-Mags, H2O, Cold World, Lion’s Law, Wisdom in Chains, Knuckledust, Strength for a Reason Slapshot, Star and Stripes en No Warning.

De kaart verkoop gaat snel en wil je erbij zijn dan is langer wachten niet aan te raden, koop hier jouw kaarten.
Meer informatie vindt je op de Facebook pagina van het evenement.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ